Sudjelovali smo na provedbenoj radionici u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje.

Piše: Sanja Tabori — 7. svibnja, 2019.

Predstavnica udruge Argonauta te predstavnica LAG-a More 249 06.05.2019. sudjelovale su na Provedbenoj radionici za projekte odobrene u okviru Švicarsko- hrvatskog programa suradnje.

Radionica je održana u hotelu Dubrovnik u Zagrebu te je okupila 70-ak predstavnika organizacija civilnog društva, škola i lokalnih samouprava, tj. partnera na projektima odobrenim u okviru Švicarsko- hrvatskog programa suradnje.

Predstavnici Ureda za udruge upoznali su korisnike i partnere s procedurama izvještavanja, plaćanja, nabave, izmjena ugovora i provjere na licu mjesta. Sudionici su imali priliku tijekom radionice upoznati se s ulogama institucija uključenih u provedbu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u Republici Hrvatskoj te se upoznati s mogućnostima ostvarenja sufinanciranja putem Javnog poziva za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova.

Radionica je bila višestruko korisna, a posebice je zanimljivo bilo umrežavanje korisnika kroz vježbe, čime su ostvareni novi kontakti i potencijalne buduće suradnje.

FOTO: Ured za udruge

Preporučamo pročitati.


Argonauta je član.
Argonauta vodi, ažurira i prezentira: