Naš Matija leti u Strasbourg! Pitaš se zašto?.

Datum objave: 1. listopada, 2019.

Youthpass i Eurodesk su kroz kolovoz i rujan pozvali sve korisnike na nagradni natječaj za najkreativniji slogan povodom izdavanja milijunte potvrde Youthpass certifikata!

Među svim pristiglim sloganima, odabran je onaj najbolji i to upravo od Hrvatskog sudionika koji je svoj prvi Youthpass dobio na Argonautinoj razmjeni mladih “Youth 4 C” koja se održala u rujnu 2018.

Kao nagradu za svoju kreativnost, naš Matija je osvojio putovanje u Strasbourg na Europsko događanje mladih (European Youth Event – EYE2020), a o svemu kaže sljedeće:

“Dobar dan, ja sam Matija Konječić i u svojem vlasništvu imam dvije youthpass potvrde što mi je iznimno drago. Želio bih zahvaliti udrugama Argonauta i LAG Vallis Collapis što sam bio sudionik njihovih projekata. Na prvi projekat sam se prijavio iz znatiželje i preporučio bih svim ljudima dobre volje da tako postupe i dožive nešto novo, jer ja putujem u Strasbourg na europsko događanje mladih! Pobijedio sam na youthpassovom natječaju za najkreativniji slogan koji glasi: “Youth pass(es) by, but the knowledge and experiences stay for life! Make yourself a timetraveler throughout Erasmus + galaxy and enjoy numerous projects!
Kada sam sudjelovao u drugom projektu već sam bio upućen kako pristupiti takvim projektima i što očekivati. Na takvim projektima se možete samo oduševiti i imati puno priča za ispričati, i vjerujte svaka je posebna na svoj način i ljudi su zainteresirani. Kao i svugdje u životu vi morate napraviti prvi korak. Mogu vam reći da se cijene otvoren pristup prema ljudima i kreativnost na radionicama. Moje sudjelovanje na ta dva projekta je pobudilo želju za daljnjim sudjelovanjem, a samim time i radom na sebi. Želim vam svima ugodan dan, tjedan mjesec i godinu, i ukoliko se nađemo na istom projektu bit će mi drago upoznati vas.

Osim Matije i udruga Argonauta se osjeća nagrađenom – lijepa riječ, zahvalnost i spoznaja da naši projekti, naš rad i trud uistinu mogu doprinijeti razvoju mladih pojedinaca je i više nego dovoljna! <3

Recommended to read.


Argonauta je član.

Hrvatski otočni proizvod
LAGUR Galeb
More 249
Partnerstvo za more
Youth and environment Europe
Zeleni forum



Argonauta manages, updates and presents:

Eko patrola »

Extracurricular educational program for sustainable development

Colentum »

Archaeological Park Colentum

Sea is life »

International volunteers blog

Jedro.eu

Adriatic cross-sectoral educational and community center for sustainable development of the island